Yritys

Autopalvelukeskus Tampere, käynti yritykseen liikekeskuksen alakerrasta

Autopalvelukeskus Tampere on paikallinen perheyritys, jonka juuret ovat vuonna 1993 perustetussa Tampereen Autolasipalvelu Oy:ssä. Ylöjärveläinen yrittäjäpariskunta Katri ja Eero Eloranta osti yrityksen omistukseensa vuonna 2011 ja lähti ennakkoluulottomasti kasvattamaan yrityksen liiketoimintaa ja palkkaamaan yritykseen uusia osaajia. Vuoden 2011 lopulla yritys laajensi toimintaansa autojen akkumyyntiin, jonka osalta aputoiminimeksi tuli Epilän Akkumyynti.

Vuoden 2014 alussa yritys muutti uusiin isompiin toimitiloihin Pispalan valtatie 91:een ja laajensi toimintaansa edelleen monimerkkikorjaamopuolelle. Autofit Epilän Autohuolto aloitti uusissa tiloissa 1.4.2014 ja yritykseen palkattiin autonasentajia sekä työnjohtaja vetämään autohuoltotoimintaa.

Lasten leikkipaikka

Vuoden 2016 alussa yritys laajensi liiketilojaan ja samalla asiakastiloihin tehtiin remontti. Remontin myötä asiakastiloista tuli entistä isommat ja viihtyisemmät. Lapsille saatiin samalla oma leikkinurkkaus. Remontin valmistuttua 1.4.2016 First Stop Tampere aloitti rengasmyynnin ja rengashotellitoiminnan.

Autopalvelukeskus Tampere on tänä päivänä neljän erikoisliikkeen palvelukeskus, jonka alta löytyy erikoisosaamista tuulilasien korjauksista ja vaihdoista (Tampereen Autolasipalvelu), auton akuista (Epilän Akkumyynti), autohuollosta (Autofit Epilän Autohuolto, monimerkkikorjaamo) sekä renkaista (First Stop Tampere).

Korjaamopäällikkö Tassi Rev, Epilän Autohuolto

Tällä hetkellä Autopalvelukeskus Tampere työllistää neljä autonasentajaa, kaksi tuulilasiasentajaa ja autohuollon korjaamopäällikön. Yrittäjinä toimivat Katri ja Eero Eloranta. Autohuollon korjaamopäällikkönä toimii Tassi Rev. Kaikilla autonasentajillamme on luonnollisesti ajoneuvoasentajan pätevyys. Meille on tärkeää pysytellä ajan hermolla, joten koulutamme aktiivisesti työntekijöitämme. Kaikilla autonasentajillamme on kylmäalan pätevyystodistus ja BG-huoltojen sertifikaatti. Yhdellä autonasentajallamme on lisäksi LuK kaksoiskytkinjärjestelmä -sertifikaatti. Tuulilasiasentajillamme on pitkä ja vankka yhteensä yli 30 vuoden kokemus tuulilasien korjauksesta ja asennuksesta. Ammattitaitoa pidetään säännöllisesti yllä osallistumalla lasivalmistajien järjestämiin tuotekoulutuksiin. Henkilökuntamme on myös kouluttanut uusia tuulilasiasentajia ympäri Suomea.

Autopalvelukeskus Tampere, työnvastaanotto

Autopalvelukeskus Tampere on toiminut monille autoalan opiskelijoille työharjoittelupaikkana ja työharjoittelun myötä kolme autonasentajaa onkin työllistynyt yritykseemme. Otamme mielellämme työharjoitteluun jatkossakin hyviä ja reippaita harjoittelijoita. Lisätietoja voi kysyä toimitusjohtaja Eero Elorannalta, puh. 045 872 3934 tai s-posti: info@autopalvelukeskustampere.fi.